Neki Posted December 22, 2011 Report Posted December 22, 2011 (edited) Dr. Horrible's Sing-Along Blog jeden z moich ulubionych krótkich filmików komedio dramat musical wiem brzmi dziwne ale jest rewelacyjne . Act 1, Part 1 VidA©o YouTube Act 1, Part 2 VidA©o YouTube Act 2, Part 1 VidA©o YouTube Act 2, Part 2 VidA©o YouTube Act 3, Part 1 VidA©o YouTube Act 3, Part 2 VidA©o YouTube The making of Dr. Horrible's Sing-Along Blog part 1 VidA©o YouTube The making of Dr. Horrible's Sing-Along Blog part 2 VidA©o YouTube Edited December 22, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC
MaTteo Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Felicia Day oraz Neil Patrick Harris! Muszę to oglądnąć. Va'esse deireódh eap eigean.....
Cat Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 (edited) Tutaj jest pierwsza część zdubbingowana przez moje zdolne koleżanki i kolegów :) : A tutaj jeszcze piosenka w ich wykonaniu. Moim zdaniem świetnie to zrobili! :good: Edited March 14, 2014 by Cat
Neki Posted March 14, 2014 Author Report Posted March 14, 2014 piosenka z "jak poznałem wasza matkę" imo lepsza niz oryginał Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC
Recommended Posts