Neki Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Genialny serial polecam o gildi i ludziach takich jak my heheheh Sezon 1 VidA©o YouTube Edited January 26, 2013 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Sezon 2 VidA©o YouTube Edited January 26, 2013 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Sezon 3 VidA©o YouTube Edited January 26, 2013 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Sezon 4 VidA©o YouTube Edited January 26, 2013 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 (edited) Sezon 5 VidA©o YouTube ------------------------------------------------------------------------ Sezon 6 ep1 VidA©o YouTube ep2 VidA©o YouTube ep3 VidA©o YouTube ep4 VidA©o YouTube ep5 VidA©o YouTube ep6 VidA©o YouTube ep7 VidA©o YouTube ep8 VidA©o YouTube ep9 VidA©o YouTube ep10 VidA©o YouTube ep11 VidA©o YouTube ep12 VidA©o YouTube ------------------------------------------------------------------------ Specjale halloween special VidA©o YouTube A Christmas Raid Carol VidA©o YouTube Twas the Night before Christmas VidA©o YouTube Teledysk 1 VidA©o YouTube Teledysk 2 - hindu style :) VidA©o YouTube ------------------------------------------------------------------------- Ps mam nadzieje ze serial sie wam spodoba jakie sa wasze ulubione postacie ? Pss jesli podobał sie wam ten serial polecam również http://www.royallegion.pl/index.php?showtopic=3693 Edited January 26, 2013 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suporex Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 neki ten web serial to chyba wszyscy tu juz znaja na pamiec You're pro or you're a noob. That's Life. Youtube Channel: TrueRockNRolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluks Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 neki ten web serial to chyba wszyscy tu juz znaja na pamiec oj nieeee... bardzo fajny no kiedyś jakiś odcinek oglądałem ale jakoś mnie nie wciągnął lecz teraz jak tak wszystkie ładnie po kolei ustawione to się przyjemnie ogląda :lol: ulubiona postać to chyba jednak Codex, największą role ma i bardzo dobrze gra (Disc Priest FTW) ^_^ coś mi się to skojarzyło z Dynastja czasami tylko taką przełożoną na język dla graczy xD super teledyski :excl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlanta Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 O serialu wiedziałem od dawna ale jakoś nie chciało mi się tych głupot oglądać. Dziś w pracy przerobiłem dwa sezony i bardzo mi się podoba. Jeśli chodzi o bohaterów to Vork i Codex są świetni. Ale reszta też w tyle mocno nie zostaje :P Deadlicious - Wildstar - Zhur - Stalker ________________________________________________________________________________ Cycatka - Guild Wars 2 - Aurora Glade - Ranger Cycatka - SWToR - Basilisk Droid - Mercenary Atlanta - Aion - Gorgos - Gladiator Elverin - WAR - KEP - Witch Elf Atlanta - AoC - Ymir - Conqueror Cycatka - L2 - Teon - Tyrant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 (edited) mały update zamieniłem sezony 1-4 na pojedyncze filmiki, dodałem sezon 5 i sezon 6. ps jesli jesteście fanami serialu polecam wam ten kanał na you tube http://www.youtube.com/user/geekandsundry Edited January 26, 2013 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts