eagleeyes Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 A taki tam prezencik od adminów dostajesz :) Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes
Neki Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 heheh dzieki tak czesto tu siedze ze uznaliscie ze trzeba mnie juz tu zakwaterowac :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC
eagleeyes Posted September 19, 2007 Author Report Posted September 19, 2007 A pan homer na zebraniu partyjnym sie pojawi? Podjechać moze po Pana ( i ewentualnie kobiete) samochodem służbowym? Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes
Neki Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 jasne ze sie pojawie niestety nie na tym najblizszym robie 4 podejscie do studiow tym razem prawo zaocznie :) w tych dniach akurat mam pierwszy zjazd na ktorym mam dostac identyfikator ,grupe i tym podobne pierdoly :( ale nic to przeciez idzie zima a nic tak nie sprzyja biesiadzie jak zimne wieczory na nastepnym zjezdzie zimowym bede na 100% niestety bede musial zatargac kobiete bo zyc by mi nie dala jakbym ja zostawil Ps hehe Eaglu zabrzmiales jakbysmy juz byli conajmniej partia a jak tak to chce byc ministrem propagandy twardego na ministra kultury a Frania z prostym przekazem "leczyc kurwa" na ministra zdrowia :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC
Yatter Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 4 podejscie no no no..to powodzenia:)
Pawka Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Neki - zycze CI powodzenie - ja właśniew w tym momencie jak piszę tego posta to drukuję swoja magisterkę. Grimm - nie wiem jak CI sie po studiach jescze chcialo robic doktora przed nazwiskiem - Ja mowie PAS. Co do 4-go zjazdu bedzie on zapewne w górach w okolicach przełomu stycznia z lutym (może nasi licealisci tez uprosza rodizców, by mogli na obóz narciarski jechac :P ) Moze powoli juz zacznijmy szukac ciekawych ofert - (no chyba, ze tam gdzie pojedziemy nam sie spodoba i bedzie to nasze HQ :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka
Grimrod Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 czwarte podejście ?? no to zaufajmy "uff, uff" :P doktorat w naukach przyrodniczych nie jest zły - wystarczy trochę pracowitości i odrobina tupetu (publiczne wystąpienia), stresów jest zaledwie kilka - 3 egzaminy, pisanie pracy no i oczywiście obrona http://www.phdcomics.com/comics/archive.php?comicid=894 - tutaj bardzo trafnie narysowano życie doktorantów - czytając ten komiks czułem się jak na podglądzie i podsłuchu - widocznie doktoraty wszędzie wyglądają tak samo ( i żony doktorantów pytające się kiedy będziesz miał prawdziwą pracę - z prawdziwą wypłatą) chwilowo wracam do single player - obecność noworodka wyklucza mmo WAR - Verent 28 lev Chosen - przerwa EQII Runnyeye - powrót! Vanguard - przerwa ciągle wiszę Pablo obiad :D
none Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Grim czemu mi to zrobiles??? :( Teraz przez ciebie musze przeczytac wszystkie odcinki.... :wacko:
Grimrod Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 none---> spokojnie można czytać od środka - najczęściej to pojedyncze stripy, czasem serie po kilka odcinków chwilowo wracam do single player - obecność noworodka wyklucza mmo WAR - Verent 28 lev Chosen - przerwa EQII Runnyeye - powrót! Vanguard - przerwa ciągle wiszę Pablo obiad :D
Recommended Posts