Neki Posted July 21, 2011 Author Report Share Posted July 21, 2011 na planie hobbita pt3 VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted August 12, 2011 Author Report Share Posted August 12, 2011 (edited) nowy Counter Strike zapowiedziany wychodzi na początku 2012r Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) will expand upon the team-based action gameplay that it pioneered when it was launched 12 years ago. CS: GO features new maps, characters, and weapons and delivers updated versions of the classic CS content (de_dust, etc.). In addition, CS: GO will introduce new gameplay modes, matchmaking, leader boards, and more. "Counter-Strike took the gaming industry by surprise when the unlikely MOD became the most played online PC action game in the world almost immediately after its release in August 1999," said Doug Lombardi at Valve. "For the past 12 years, it has continued to be one of the most-played games in the world, headline competitive gaming tournaments and selling over 25 million units worldwide across the franchise. CS: GO promises to expand on CS' award-winning gameplay and deliver it to gamers on the PC as well as the next gen consoles and the Mac." CS: GO is being developed by Valve in cooperation with Seattle-based Hidden Path Entertainment. The title is targeted for release in early 2012 and will be playable at this year's PAX Prime and London Games Festival. http://www.joystiq.com/ http://www.vg247.com/2011/08/12/valve-anno...obal-offensive/ Edited August 12, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 14, 2011 Author Report Share Posted September 14, 2011 100 niezwykłych tatuaży z gwiezdnych wojen http://gadzetomania.pl/2011/09/13/ponad-10...ych-wojen-1/top Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 2, 2011 Author Report Share Posted October 2, 2011 Witam panowie i panie rodzinie już powiedziałem a jako ze przyjaciele to taka dalsza rodzina a mam zaszczyt nazywać większość z was przyjaciółmi chce i z wami podzielić się wesoła nowina jeśli wszystko pójdzie dobrze za ok. 7 mies. zostanę tata !!! Ps. nie planowane ale się bardzo ciesze choć jestem przerażony ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exmister Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 będzie dobrze, trust me ;) dobra robota neki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Neki gratulacje ale żeś zmajstrował :) nie bój się każdego z nas to czeka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Nieodpowiedzialny wariat!! OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Gratuluję Neki. Everything will be alright :D Good guys go to Heaven, bad guys go wherever they want. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 współczuje - masz przejebane Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 zona go wykorzystala jak lezal zlozony choroba, popieram franka, wspolczuje no ale tez niech bedzie: gz :lol: P.S. koniec grania :P I hate World of Warcraft I hate World of Warcraft . . Did i mention i hate World of Warcraft?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 no ale Neki wykalibrowałeś , że na Diablo jeszcze troche czasu znajdziesz heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Jak znam Nekiego to widze 2 scenariusze: albo się zagra tak że nie zauważy jak mu Iza powie "Kochanie - rodzę - zawieó mnie do szpitala" - "kochanie- jeszcze jeden levelek" wariant 2 - "Kochanie czy nie moglabys przenosić tej ciąży az nie wbiję max leveló" :) Jest tez 3 waraint...akurat w dzien porodu się tak upali, że mu bedzie obojetny wariant 1 i 2 :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTteo Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Ale po paru latach będzie miał własnego bota, do levelowania harvestingu -_- Va'esse deireódh eap eigean..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatuncio Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 GRATULACJE nekron (a na Pawke nie zwracaj uwagi - nudzi mu sie wiec probuje zrobic jakas zadyme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 ehh neki nie sluchales kolegi :) mowilem ci ze dziecko to po 50 i to z jakas dwudziestolatka :D mimo to gratulacje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Ehehehe grats ! Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zethie Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Gratulacje Neki! Początkowym plusem i jednocześnie minusem jest to, że żona będzie bardziej skupiona na dziecku, niż Tobie. Z hednej strony będzie częsciej odsypiać, co pozwoli Ci zrelaksować się nad kompem, z drugiej będzie przemęczona, jezeli bedziesz mieć ochotę na małe co nieco ;) po kilku latach będziesz musiał jednak uważać, gyż np. mój czteroletni syn kilka dni teamu w przedszkolu, gdy pani zapytała co lubi robić z rodzicami najbardziej, odpowiedział "pocinać łajzy" ;) Wnikliwa pani dopytała co znaczy pocinać łajzy, mały więc odpowiedział że no pocinac je mieczem albo nożami, ewentualnie zastrzelić z karabinu i w ogóle to sam takie zwierzaki co można z nich mięć mięso i skóry, z których robi się jedzenie na buffy ( dalej zapewne pani już nie pytała, bo zbaraniała, natomiast na drugi dzieA„ rano mnie pytała o co chodzi z tymi pocinanymi łajzami ;) ). Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Na pytanie sąsiadki do mojego syna " co twój tata robi " on odpowiada " siedzi w piwnicy i gra " :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 heheh dzieki panowie jest mi strasznie milo po przeczytaniu waszych odpowiedzi i jak cos to jestem otwarty na wszelkie dobre rady :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 echm echm: wybuduj piwnice :D I hate World of Warcraft I hate World of Warcraft . . Did i mention i hate World of Warcraft?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 6, 2011 Author Report Share Posted October 6, 2011 to dobry plan ale w tym wypadku odpada moja piwnica bardziej przypomina lochy XIII wiecznego zamczyska ze o pająkach gatunków i rozmiarów jakich próżno szukać w amazoA„skiej dżungli nie wspomnę a gdy bylem tam kilka lat temu przysiągłbym ze widziałem nietoperza wielkości kota nietoperzo-kota Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 no to masz swoj maly prywatny dungeon, jakiegos epika tam spotkales? I hate World of Warcraft I hate World of Warcraft . . Did i mention i hate World of Warcraft?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 7, 2011 Author Report Share Posted October 7, 2011 legendy głoszą ze na dnie mieszka diablo 4 ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahen Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 gratki Neki, hehehhe :) i pomysl za 12 no max 14 lat bedziecie grac razem :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zethie Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 gratki Neki, hehehhe :) i pomysl za 12 no max 14 lat bedziecie grac razem :PPP 12 lat? ;) Mój 4 letni syn potrafi już w Fallen Earth zbierac loot, harvestować rośliny, obserwować health bar, leczyć się ( i nie ginąć co chwila ) i coraz częściej zaczyna zadawać pytania apropos craftu ;) Nie potrafi tylko się do gry zalogować sam ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts