drahen Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 12 lat? ;)Mój 4 letni syn potrafi już w Fallen Earth zbierac loot, harvestować rośliny, obserwować health bar, leczyć się ( i nie ginąć co chwila ) i coraz częściej zaczyna zadawać pytania apropos craftu ;) Nie potrafi tylko się do gry zalogować sam ;) Wybacz...... moja niewiedza wynika z powodu braku potomstwa ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 20, 2011 Author Report Share Posted October 20, 2011 (edited) genialny zwiastun genialnej komedi :) harold i kumar swieta VidA©o YouTube ciekawie zapowiadający sie film o udaju synie saddama jeśli ktoś nie kojarzy tego osobnika polecam o nim poczytać albo zobaczyć zwiastun gościa można podsumować tak "a co ty wiesz o byciu hardcorem" VidA©o YouTube kolejna genialna komedia polski tytul to "jutro bedzie futro" polecam ! VidA©o YouTube i kolejna bardzo pozytywny i smieszny film jesli lubisz gry komputerowe itp pozycja obowiązkowa polecam "Paul" (koniecznie wersja przedłożona o 15 min) VidA©o YouTube Edited October 20, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 5, 2011 Author Report Share Posted November 5, 2011 z wizyta na planie hobbita ep.4 VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 widze ze igiel uzyczyl swojej podobizny na potzrzeby filmu :) pozostaje tylko pogratulowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Hehe :) Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Gratulacje Nekronku ! Ode mnie nie dostaniesz rady, a juz na pewno zadnej dobrej. Wierze, ze znajdziesz czas i na gre i dla swojej rodziny. No i wreszcie zobaczylem jak Eagle wyglada w rzeczywistosci. Co za ulga, Balem sie , ze jest brzytki brutal, a tu taka niespodzianka. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Pasiu 100 lat sie nie widzieliśmy bardzo dziękuje za wpis co u ciebie słychać ? nadal grasz ? może skusisz sie na jakiś tytuł w który zamierzamy grac i polatamy razem jak za starych dobrych czasów nigdy nie zapomnę ci twojej pomocy przy manastone w eq2 :) Edited November 16, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paszczak Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ostatnio gralem w Rift , ale juz mi sie znudzilo. Teraz, tak jak Ty, czekam na Diablo 3 i Guild Wars 2. W miedzyczasie bawie sie Fallout Las Vegas. W lipcu 2012 bede w Polsce. I to z grupsza "najwazniejsze" widomosci he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 jak ci sie podoba fallout pasiu to polecam ci skyrim Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 21, 2011 Author Report Share Posted December 21, 2011 1szy zwiastun hobbita VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 27, 2011 Author Report Share Posted December 27, 2011 (edited) na planie hobbita ep5 "hobbiton" wcześniejsze odcinki w poprzednich postach VidA©o YouTube Edited December 27, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTteo Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 W koA„cu oglądnałem te production movies i jestem wielce zadowolony. W tym momencie mogę śmiało stwierdzić, że Hobbit to jedyny film, którego nie mogę się doczekać w tym roku. Ale, że Elijah Wood ma już trzydziestkę na karku? wow... Va'esse deireódh eap eigean..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted February 21, 2012 Author Report Share Posted February 21, 2012 (edited) poszerzony trailer mass effect 3 polecam VidA?o YouTube Edited February 22, 2012 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painik Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 poszerzony trailer mass effect 2 polecam VidA?o YouTube Fajny. Tylko wujku Nekuś, trzeciej części, nie drugiej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 doh :) tak oczywiście chodziło mi o 3ke nie 2ke juz poprawione Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 nowy krótki zwiastun ms3 VidA?o YouTube Ps z ostatnich informacji wynika ze najprawdopodobniej powstanie kiedyś MMo w swiecie mass effect imo pasuje idealnie Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 hobbit on the set Ep 6 (pozostałe epizody na wcześniejszych stronach) VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 film animowany wh40k tworzony przez jednego człowieka juz od kilku lat ma sie ukazać w 2013 jakosc i klimat bija na głowę to co zobaczyliśmy w ultramarins VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 ciekawe linki sklepik z gadżetami http://www.thinkgeek.com/ sklepik z bronią białą z filmów i seriali http://www.swordsdirect.com/movie_sword_menu.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Dyktator zwiastun nr2 VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 na planie hobbita part 7 VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 karabin do zabijania zombiakow :) VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 22, 2012 Author Report Share Posted June 22, 2012 (edited) Roman Barbarzyńca :) VidA?o YouTube wersja angielska imo tym razem polski dubling im strasznie nie wyszedl VidA?o YouTube Edited June 22, 2012 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted August 27, 2012 Author Report Share Posted August 27, 2012 Hobbit na planie 8 VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 11, 2012 Author Report Share Posted September 11, 2012 :) VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts