Neki Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 nowy zwiastun hobbita jeszcze cieply VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 8, 2012 Author Report Share Posted October 8, 2012 zdjecia z planu 3 sezonu gry o tron VidA?o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 disney kupił lucasfilm nowa trylogia giwezdnych wojen w drodze , ep7 ma sie ukazac ok 2015r http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,127...Od_Disneya.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 6, 2012 Author Report Share Posted November 6, 2012 reklama nowozelandzkich lini lotniczych VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 (edited) tu można posłuchać kompletnej ścieżki dźwiękowej hobbita http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=35757 albo tu VidA©o YouTube 0:00 "My Dear Frodo" 7:58 "Old Friends" 12:17 "An Unexpected Party" 16:05 "Axe or Sword?" 21:56 "Misty Mountains" (performed by Richard Armitage and The Dwarf Cast) 23:29 "The Adventure Begins" 25:28 "The World is Ahead" 27:38 "An Ancient Enemy" 32:27 "Radagast the Brown" 37:13 "Roast Mutton" 40:51 "A Troll-hoard" 43:43 "The Hill of Sorcery" 47:26 "Warg-scouts" 50:25 "The Hidden Valley" 54:06 "Moon Runes" 57:24"The Defiler" 58:32 "The White Council" 1:05:42 "Over Hill" 1:09:15 "A Thunder Battle" 1:13:04 "Under Hill" 1:14:53"Riddles in the Dark" 1:20:08 "Brass Buttons" 1:27:43"Out of the Frying-Pan" 1:33:32 "A Good Omen" 1:39:14 "Song of the Lonely Mountain" (performed by Neil Finn) 1:43:16 "Dreaming of Bag End" Edited November 15, 2012 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 16, 2012 Author Report Share Posted November 16, 2012 Flash mob na planie “The Big Bang Theory” VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shax Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 (edited) Neki tak a propos Hobbita http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/padlo-2...ani,289587.html Edited November 23, 2012 by Shax BNet: Shax#2157 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 7, 2012 Author Report Share Posted December 7, 2012 klip Przedpremierowy materiał specjalny o filmie VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 jedziemy ? VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 (edited) Ja bym tam pojechał, ale bilet z polem namiotowym na 5 dni i wejściówką na 3 dni kosztuje na 1 osobę 5 tysi. VidA©o YouTube Edited March 26, 2013 by Drum Good guys go to Heaven, bad guys go wherever they want. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 na kazan trip za cala podroż bys tyle zapłacił + te widoki... ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painik Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Ehh Neki, znowu mi przypomniałeś jak tam fajnie jest... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluks Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Bardzo fajny filmik http://vimeo.com/62092214 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Bardzo fajny filmikhttp://vimeo.com/62092214 +1 Good guys go to Heaven, bad guys go wherever they want. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 kolejna teoria spiskowa ? co o tym sadzicie ? "Paul McCartney zginął. Historia oszustwa" http://vod.pl/paul-mccartney-zginal-histor...wa,81525,w.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSpockey Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 żywy czy martwy na koncercie był super <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 bardzo ciekawie przedstawione ciekawostki historyczne polecam :) VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakulos Posted September 13, 2013 Report Share Posted September 13, 2013 Jędrka uwielbiam! ;D Typ by opowiadał jak szlachta wychodziła do latryny, a ja mógłbym słuchać i słuchać. Kiedyś był z nim wywiad w formie "ask me anything /AMA/" zorganizowany przez portal wrzuta.pl. Moge się pochwalić, że moje pytanie było zadane i odpowiedziane. heh IGN: Carebear Sss Magik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 13, 2013 Author Report Share Posted September 13, 2013 specjalnie dla ciebie wlepiam VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biedroneczka Posted September 14, 2013 Report Share Posted September 14, 2013 http://www.youtube.com/user/apetor?feature=watch sprawdźcie, mój idol : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 8, 2013 Author Report Share Posted December 8, 2013 tegoroczne nagrody VGX 2013 pełna wersja http://www.youtube.com/watch?v=HowX2Avi2Rw sporo nowych zapowiedzi i ciekawych trailerów polecam jesli macie wolne 3h Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axikor Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Wracam ostatnio z roboty do domu, otwieram okno i nagle słyszę jakieś przedziwne, piekielne dźwięki. Chwytam więc za komórkę i oto nagranie :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 7, 2014 Author Report Share Posted June 7, 2014 hmm troche jak jurassic park albo popołudnie w "nowej hucie" ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 20 lat czekania i w końcu jest :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painik Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts