Pawka Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Neki - nam chodzilo o to, ze 1000 i koniec... o jeden post za daleko juz jestes :) wielkie dzieki za kupe wspólnie spedzonego czasu My tez Cie zegnamy - milo nam bylo! Niech zyja martwi Naziści! OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 heheheh tak szybko sie mnie nie pozbedziecie :) moja misja polaczenia calej starej paczki w 1 mmo jeszcze nie dobiegla konca :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Chlopczeta i dziewczynki :) to juz szok :) http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,4851742.html Ja tez ide sie napic...czegos mocniejszego z rana, bo mnie lamie - czy nie mogliby sie wziac za porzadna MMO z 2 wojny Ašwiatowej? cokolwiek... Neki - czy jako milosnik MMO tez "zaliczysz" tytul? Recenzja jak w Gazecie Wyborczej: "Do przemyslenia" :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 lol z tego co widze firmy staraja sie dotrzec do coraz mlodszej zeszy graczy to troche tak jak reklamy papierosow "camel" w kreskowkowym stylu Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 telefony przyszlosci http://nt.interia.pl/news/telefon-jutra-od...y-nokia,1065318 Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 jakis czas temu mówilem o tym ze najprawdopodobniej jest w produkcji gra mmo w swiecie star wars , KOTOR online dzis wyszlo troche nowego info pozostaje tylko trzymac kciuki "Serwis 1UP ma dla nas kolejny ciekawy przeciek dotyczący domniemanie powstającej w studiu Bioware kontynuacji serii Knights of the Old Republic. Otóż z redaktorami strony skontaktował się pewien anonim twierdząc, że jest w posiadaniu skryptu gry online umiejscowionej w uniwersum Gwiezdnych Wojen. „To gra role-playing z akcją umiejscowioną w historycznej przeszłości znanego nam świata Star Wars. W całej galaktyce toczą się wielkie bitwy pomiędzy Jedi i Sithami, wspomaganymi przez żołnierzy, polityków i szlachetnie urodzonych. W tym emocjonującym i niebezpiecznych wszechświecie gracz może zostać zarówno bohaterem, jak i łotrem.” – tak brzmi opis tego dokumentu. Powyższy akapit graczom jednoznacznie kojarzy się z czasami Starej Republiki, którą mieli okazję poznawać przy okazji przygód w obu częściach KotORa. W skrypcie znajduje się również opis długiej rozmowy postaci gracza z enpecem (non-player character) o imieniu Fuse, projektującym bombę. Jak przyznają sami redaktorzy 1UP, ów fragment jak na grę MMO wydaje się mieć nieco za dużo tekstu, niemniej jednak klimat znany z wcześniejszych gier Bioware jest utrzymany. Może to również świadczyć o dwóch równolegle powstających grach. Standardową procedurą w takich przypadkach jest próba skontaktowania się z wydawcą lub deweloperem. Niestety, LucasArts najwyraóniej nie ma na razie ochoty dzielić się z nikim swoimi planami: „Komentujemy tylko to, co wcześniej zapowiedzieliśmy.” http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=39903 Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 (edited) no i sie wczoraj ożeniłem to by było na tyle jesli chodzi o kawalerskie zycie :( Edited April 27, 2008 by homer Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) Wszystkiego najlepszego Neki i pozdrowienia dla wybranki :) Tylko sie nie daj , i pamietaj o wlasciwym podejsciu zeby kobieta wiedziala gdzie jej miejsce ( sprzatanie , pranie , gary itp ) :thumbsup: Edited April 27, 2008 by Madox Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ja dostałem kiedyś rade od ojca. Jak nie chce zmywać, to wyzbijaj wszystkie talerze w domu, jak nie chce wynoscic smieci to wysyp je na łóżko w sypialni :), nie sprawdzałem bo nie musiałem na szczeście... Wszystkiego najlepszego bracie, owocnego życia, bo teraz nie ma juz JA, tylko MY. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 dzi o 20 odbieram nowego kompa alez jestem podekscytowany jak by mi sie dziecko rodzilo ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Niemniej podekscytowany jestem ja, weszcie bedzie z kim bić się o 3d marki ;). No i będe musiał ustąpić z tytułu "sprzęt jak rakieta". A tak poważnie czekam z niecierpliwościa na pierwsze wyniki. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 6, 2008 Author Report Share Posted May 6, 2008 znowu zmiana tym razem ma byc pod koniec tygodnia lol :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 10, 2008 Author Report Share Posted May 10, 2008 tym razem prawie sie udalo komp wytrzymal to 3 odpalenia :) nowy termin czwartek ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 komp dzis mam do odebrania przyczyna problemow okazal sie raid 0 w polaczeniu z tymi plytami i vista 64 odmawial wspulpracy jesli dzis nie pojawie sie na ts to znaczy ze jednak nie to byla prawdziwa przyczyna ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 mój pierwszy post z nowego kompa :) po epickiej walce z vista udalo mi sie odpalic neta teraz tylko dzwiek + ts i bedzie dobrze ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Cholera- przegralem zaklad - stawiałem, że nie dostaniesz kompa do poniedziałku :( widzisz różnicę w gierkach? ladnie DX 10.0 wygladó OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscra Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 No to gratulacje, teraz juz wiem do kogo sie zwrocic jak bede mial problemy z pc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruppec Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Cholera- przegralem zaklad - stawiałem, że nie dostaniesz kompa do poniedziałku :( widzisz różnicę w gierkach? ladnie DX 10.0 wygladó Nie zobaczy różnicy (chyba że w Conanie będzie coś wypaśnego) bo gier z dx10 wyraónie różniących się od dx9 nie ma (można poszukać różnic na screenach z lupą) jedynie co mi przychodzi na myśl jako przykład dx10 i znakomitej optymalizacji to Lost Planet (gra świetnie się skaluje i wraz ze zwiakszaniem się ilości cpu i gpu) I Neki - następnym razem jak będziesz kupował kompa to zwróć się do mnie :D - w ciągu ostatnich 10 mc składałem dla 3 kumpli i odpalało od pierwszego kopa. Edited May 14, 2008 by Kruppec Guild Wars 2 też nuda :( SWTOR Rift Everquest 2 - Swashbuckler Vanguard - Blood Mage Age of Conan - Priest of Mitra Warhammer Online - Disciple of Khaine Anarchy Online, Guild Wars, Counter Strike Diablo III - Kruppec#2971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 zostal jeszcze 1 problem kto go rozwiarze dostanie skrzynke piwa odemnie mam 2 dyski 150gb-systemowy i 1tera-magazyn(podzielony na 2 partycje obydwie nazywaja sie "nowy"). w windows menadzeze czy jak to sie tam nazywa wykrywa oba jest napisane ze oba dzialaja poprawnie jeden to dysk 0-systemowy 2gi to dysk1-magazyn(przy starcie systemu tez wykrywa oba ale kiedy wejde do "moj komputer" nie widac tego 2giego czyli magazynu nie widac jego 2 partycji pomocy co zrobic zeby tam byly(dziwne bo w sklepie wykrywal oba) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 A co ci pokazuje w Zarządzanie komputerem->Zarządzanie dyskami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 zazadzanie komputerem gdzie to jest ? sorrki jestem nowy w viscie jeszcze jej nie kumam Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Po drobnym konsylium zespół ds. informatyki Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Warszawie stwierdzil, ze trzeba wejsc w menadzera dysków i je sformatowac, bo po prostu nie sa sformatowane - jak nie pomoze polecam program particion magic i tam własciwie podzielic dysk jesli ptk. nr 1 się nie sprawdzi... jesli tam nie zobaczy... coz - wygram zakład, a Ty nie masz dysku i czekasz na nowy :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Kliknij prawym w Mój Komputer i tam z menu wybierz Zarządzaj, a dalej z menu po boku Zarządzenia Dyskami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 (edited) nowy - uklad prosty - ntfs - zdrowy partycja podstawowa nowy - uklad prosty - ntfs - zdrowy ( aktywna-niechcacy nacisnelem zeby byl aktywny ale dalej go nie widac) ,partycja podstawowa system C - uklad prosty - ntfs - zdrowy (system rozruch plik stronicowania aktywna) Edited May 14, 2008 by homer Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 (edited) dziadek jestes kurwa (moge bluzgac to przeciez karczma) zajebistym kolesiem dziala trzeba bylo tylko zmienic nowy na d: i e: ale mam teraz inna spinke mianowicie kliknolem na jeden z woluminow dysku magazynu prawym i wcisnolem oznacz partycje jako aktywna i teraz przy nim jest (partycja podstawowa aktywna ) a w innym woluminie jest nadal (partycja podstawowa) i teraz co to znaczy to "aktywna" bo nie moge jej zdeaktywowac i czy bedzie to robilo jakies problemy czy moze to dobrze i druga tez kliknac na aktywna ? Edited May 14, 2008 by homer Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts