dziadu Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Eee jak wszystko działa to zostaw ;) albo ustaw aktywną tą na której jest system :P Edited May 14, 2008 by dziadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 jest ustawiona aktywna na c-system i e-magazyn ale nie na d-magazyn i zastanawiam sie co ta aktywna oznacza Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Aktywna partycja oznacza, że można z niej bootować system Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruppec Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) u mnie wszystkie są aktywne i działa a po początkowych kłopotach z nauka Visty nie będziesz chciał za żadne skarby wrócić do xp Edited May 14, 2008 by Kruppec Guild Wars 2 też nuda :( SWTOR Rift Everquest 2 - Swashbuckler Vanguard - Blood Mage Age of Conan - Priest of Mitra Warhammer Online - Disciple of Khaine Anarchy Online, Guild Wars, Counter Strike Diablo III - Kruppec#2971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 (edited) ehh to teraz jeszcze jedna sprawa TS ktos wie jak go zmusic do wspulpracy z x-fi i sluchawkami bo slysze innych chyba tzn slysze dzwiek przez sluchawki ale chyba nie moge mowic jest w viscie jakis programik do testowania sluchawek ? Ps jak gdzie sprawdzic mikrofon Edited May 14, 2008 by homer Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 pokminilem dzial :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 teraz tylko 1 dziwny problem zostal zainstalowalem nowe kodeki k-lite codeck pack czy jakos tak ogladam sobie filmik i po jakis 10 minutach obraz filmu sie zatrzymuje zapelnia bardzo dziwnymi kolorami po czym "monitor go sleep" doh mial ktos podobnie to moze byc przez kodeki ? a jesli tak to czy ktos kto ma viste 64 moze mi polecic jakies ktorych sam urzywa ? Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Ja mam vistę i te własnie kodeki i u mnie jest wszystko ok. Pewnie pomimo tego, że oglądasz coś tam, to monitor ci się mimo wszystko usypia. Edited May 14, 2008 by dziadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 wlasnie ciekawe jak to zmienic Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruppec Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 kodeki -ja używam http://shark007.testbox.dk/ (Vista codec package + x64 components) a dodatkowo tego bo niektóre filmy w mkv w 720/1080p nie działały http://www.cccp-project.net/ i oczywiście nieśmertelnego subedita + subedit vista wmp patch Guild Wars 2 też nuda :( SWTOR Rift Everquest 2 - Swashbuckler Vanguard - Blood Mage Age of Conan - Priest of Mitra Warhammer Online - Disciple of Khaine Anarchy Online, Guild Wars, Counter Strike Diablo III - Kruppec#2971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Power safe off i po problemie neki. Albo wyłącz całkowicie stan uśpienia we własciwościach bądz panelu sterowania. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 teraz jakims dziwnym trapem odinstalowal sie sterownik ekranu hp w2408h i nie chce sie ponownie zainstalowac nawet z plytki wywala error lol ale narazie dziala to nie bede kombinowal Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Neki - to Ty jesteś tutaj ekspertem od seriali :) slyszales juz cos o tym tytule? "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" ? "Akcja serialu toczy się po drugiej części Terminatora, a wydarzenia są alternatywne w stosunku do wydarzeA„ przedstawionych w trzeciej części. Po dwóch latach spokoju od zniszczenia dokumentacji na temat Skynet Sarah i John stają po raz kolejny w starciu z wysłanym z przyszłości terminatorem, którego celem jest zgładzenie Johna. Na odsiecz wysłany zostaje również inny terminator, który ma za zadanie chronić przyszłego przywódcę Ruchu Oporu. Jak się okazuje, mimo zniszczeniu budowania systemu Skynet nadal ma dojść do nuklearnej apokalipsy i bohaterowie po raz kolejny chcą powstrzymać "bunt maszyn"." - by osiolek.com ;] Swoją drogą to rownież ciekawy świat dla MMO - mowię oczywiście o świecie przyszlości przedstawionym w pierwszej części terminatora - ludzie kontra maszyny.. :) Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuwar Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Ja chciałbym aby powstało MMO w świecie Warhammera 40000. Ašwiecie nieustającej wojny, herezji, plugastwa oraz wszechobecnego........CHAOSU. Właśnie czytam system RPG Warhammer 40k: Dark Heresy. Powoli nakręcam się i nie wiem czy czasem nie skusze się na prowadzenie jakiegoś Play by eMail/forum/gg/team_speak. I intend to live forever. So far, so good. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimrod Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 gdzieś (chyba na GOL) czytałem że W:40k mmo ma powstać w przeciągu 4 lat - na razie priorytet to W:RoCH chwilowo wracam do single player - obecność noworodka wyklucza mmo WAR - Verent 28 lev Chosen - przerwa EQII Runnyeye - powrót! Vanguard - przerwa ciągle wiszę Pablo obiad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odgryzaj Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Neki - to Ty jesteś tutaj ekspertem od seriali :) slyszales juz cos o tym tytule? "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" ? "Akcja serialu toczy się po drugiej części Terminatora, a wydarzenia są alternatywne w stosunku do wydarzeA„ przedstawionych w trzeciej części. Po dwóch latach spokoju od zniszczenia dokumentacji na temat Skynet Sarah i John stają po raz kolejny w starciu z wysłanym z przyszłości terminatorem, którego celem jest zgładzenie Johna. Na odsiecz wysłany zostaje również inny terminator, który ma za zadanie chronić przyszłego przywódcę Ruchu Oporu. Jak się okazuje, mimo zniszczeniu budowania systemu Skynet nadal ma dojść do nuklearnej apokalipsy i bohaterowie po raz kolejny chcą powstrzymać "bunt maszyn"." - by osiolek.com ;] Swoją drogą to rownież ciekawy świat dla MMO - mowię oczywiście o świecie przyszlości przedstawionym w pierwszej części terminatora - ludzie kontra maszyny.. :) Leci na AXN wlasnie. Generalnie - kicha. Od. Lider na emeryturze. Nie budzic, bo w kosciach lupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 racja ,obejrzalem ze 2 -3 odcinki , na wiecej nie dam rady, totalnie beznadziejny serial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Neki może przyda Ci się kilka wskazówek na nowej drodze życia w "we wzorowym partnerskim związku " :P > http://daria24.wrzuta.pl/audio/4BvDf8Gq0N/...nerstwo_andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 panowie czego uzywacie na viscie do odtwarzania dvd bo ja prubowalem windows media player odpalilo dopiero po zainstalowaniu kodekow mkv tylko nie wyswietla menu dvd tylko odrazu film leci do tego audio po hiszpansku i nie da sie tego zmienic a powerdvd wogule nie chce odpalic filmu Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Sensacja w PC Gamerze! Ale dopiero za miesiąc... Redaktorzy serwisu PC Gamer wiedzą coś niesamowitego. Chcieliby się podzielić, ale nie mogą - jeszcze przez 30 dni. Serwis Blizzplanet dopisał już sobie całą historię, by tylko wyszło na to, że chodzi o nic innego, jak o Diablo III... "Znaliście kiedyś tajemnicę, którą tak bardzo chcielibyście ujawnić, a nie możecie tego zrobić przez kolejny miesiąc i, w wyniku stresu wynikającego z prób jej utrzymania, odstawiacie taniec gościa, któremu chce się siku? To właśnie redakcja PC Gamera robi w tej chwili. Sierpniowe wydanie będzie przeładowane exclusive'ami, włączając w to super-tajną historię z okładki - tak wielką, że musieliśmy udać się aż do CENZURA, by ją zdobyć. Jeszcze 30 dni..." - brzmi zapowiedó kolejnego wydania magazynu PC Gamer. Zapowiedó kolejnego wydania magazynu PC Gamer Historia ta może dotyczyć czegokolwiek, ale redakcji serwisu Blizzplanet pasuje to wyłącznie do Diablo III. Oto spis powodów, ze względu na które PC Gamer w przyszłym miesiącu ujawni, że najbardziej oczekiwany nieogłoszony dotąd projekt jest w produkcji: 1. PC Gamer był jedną z redakcji, które odwiedziły Blizzard Entertainment w maju, kilka tygodni temu; 2. Redakcja PC Gamera wiedziała, że Starcraft II zostanie ogłoszony już w maju 2007. Do oficjalnego ogłoszenia doszło na imprezie Blizzard Worldwide Invitationals w Seulu; 3. PC Gamer nie może ujawnić tej tajemnicy przez 30 dni. Blizzard Worldwide Invitationals 2008 odbędą się w Paryżu w dniach 28-29 czerwca; 4. 29 czerwca to data premiery Diablo II w USA (2000) i dodatku Lord of Destruction w Europie (2001); 5. W ocenzurowane miejsce idealnie wpasowuje się słowo "Piekło". A Diablo mieszka w piekle... Hipoteza całkiem spójna, jednak ku przestrodze przed zbyt rozentuzjazmowanymi wybuchami radości przypominamy: miesiąc temu na stronach Blizzplanet.com i diablo3.com trwało tajemnicze odliczanie, z którym wszyscy wiązali spore nadzieje. SkoA„czyło się na wielkim rozczarowaniu. Czekajmy więc cierpliwie na kolejne wydanie PC Gamera i Blizzard Worldwide Invitationals 2008. http://www.gram.pl/news_6gjlGu1_Sensacja_w...za_miesiac.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 u mnie niestety straszne problemy z kompem walcze dzielnie ale mam juz dosc po 2 wymianach plyty 1 wymianie zasilacza i 1 wymianie karty graficznej komp sie juz odpala ale zawiesza po kilku minutach hehehehe jutro jade go zawiesc do servisu po raz 6ty :) moze na niedziele sie wyrobia Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rake Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 racja ,obejrzalem ze 2 -3 odcinki , na wiecej nie dam rady, totalnie beznadziejny serial. od 4-5 odcinka sie rozkreca na tyle ze da sie spokojnie ogladac. btw bedzie drugi sezon ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 no panowie przyznajcie sie na co wydacie 35 000 000 zl jak juz dzis wygracie ? Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Za duże kolejki były i nie wysłałem ale pewnie nawet po takiej wygranej żyłbym tak samo jak żyje :), no może zainwestowałbym w nowego mmorpga, wedle własnych upodobaA„. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 pewnie to co wszyscy czyli w piz.u z robota, zbudowalbym sobie fajna chate w srodku takie studio komputerowe jak w Matrixie, na poduszkowcu. podlaczylbym sie do kroplowki i podlaczyl do wirtualnego swiata bo ten kraj na psy schodzi. oops chyba juz zlazl, nie bierzcie sobie tej opinii do siebie :teehee: I hate World of Warcraft I hate World of Warcraft . . Did i mention i hate World of Warcraft?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts