Neki Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 jade panowie na mazury wracam za tydzien do zobaczenia Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 jade panowie na mazury wracam za tydzien do zobaczenia Wpadnij na piwo do Elbląga (całkiem blisko), może w koA„cu przy okazji uda mi się złapać z Frankiem ;] Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Groffim to lepiej wpadnijcie do mnie nad morze do Stegny (30 km od Elbląga) Zapraszam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Elbląg akurat na środku, pomiędzy mazurami a Stegną. Zresztą w taką "butelkową pogodę" nie ma sensu siedzieć nad morzem czy jeziorem, ja na przykład dziś się w domku będę wzmacniał co by kataru nie dostać ;) Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Neki uwarzaj na trąby powietrzne:). Ja też znikam do wtorku w góry. Pozdrawiam Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Panowie - obejrzyjcie sobie najbardizej wyjechane intro jakie widzialem!! Dla samego teog warto kupic PS3 (bo XBOX powoduje impotencje) bo ponoc teksty w tej grze sa nieziemnskie! Chodzi tu dokladnie o Battlefield: Bad Company. http://polska.ea.com/games/9781,ps3/ OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 im back :) za godzinke bede na ts alez ja sie za wami panowie stensknilem Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 No bracie, jak to tak można kącik na tydzieA„ zostawiać ;). Cicho i smutno tu bez Ciebie było, wielce się raduje! Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 no to mam pograne komp mi się już do reszty rozsypał jestem już umówiony na wizytę domowa z servisantem niestety dopiero na środę ehhh Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Przepraszam neki nie mogę się powstrzymać.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahen Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Cesc Neki, gdzies Ty byl jak Ciebie nie bylo :D faktycznie bez Ciebie chłopie to tu jakos smutno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 (edited) w trybie awaryjnym nie moge nawet na ts wejsc :( ehh mam nadzieje ze to tylko cos sie w biosie pochrzanilo i w srode bede juz gral a nie ze cos mi padlo w sprzecie Edited September 15, 2008 by homer Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscra Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 No to jest niemozliwe, chyba jakas klatwa nad twoim kompem wisi :( Skoro sie tak psuje to moze jakies przyczyny zewnetrzne só Pise przegryza kabel czy jakies inne smieszne rzeczy? Mam nadzieje, ze uda sie szybko naprawic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 dzieki iskra , wydaje mi sie ze te wszystkie problemy sprawia plyta i najprawdopodobniej ja w srode wymienie ehh krew mnie zalewa Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruppec Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Neki wez nastepnym razem zagadaj do mnie to ci powiem co kupic bo widze ze jakies gowno kupujesz no chyba ze masz normalne cześci tylko jestes pokrzywdzony przez los :P albo cos psujesz Guild Wars 2 też nuda :( SWTOR Rift Everquest 2 - Swashbuckler Vanguard - Blood Mage Age of Conan - Priest of Mitra Warhammer Online - Disciple of Khaine Anarchy Online, Guild Wars, Counter Strike Diablo III - Kruppec#2971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 To jest włąsnie syndrom chipsetu nvidia ( ktorego juz nigdy nie zakupie). Wejdz w biosa - kliknij default settings, i poustawiaj wszystko od nowa, jezeli miales podkręcone. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 wlasnie nie wiem jak i co poustawiac jutro przyjezdza do mnie gosc ktory mnie nigdy wczesniej nie zawiódl boje sie tylko zeby nie powiedzial ze cos mi sie zchajcylo bo to kolejne kilka dni bez ts/war/RL ,nabawilem sie juz normalnie odruchu śrocego ehhh Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 gosc od kompa przyjechal ,zobaczyl ,zadumal sie po czym powiedzial "bracie płyta do wymiany" tak wiec zamowilem Asus P5Q3 Deluxe/WIFI-AP i czekam ma do mnie dojsc jutro max pojutrze ehh z jednej strony super bo po wymianie powinno juz wszystko chodzic ladnie z drugiej mam dola bo to kolejne 2 stracone dni Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Wspólczuje neki, ty masz zawsze pecha z premierami. A tak poza tym czekam za toba z levelem ;). Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuxedo Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Zamęczyłeś kondensatorki! Jeśli to jakieś pocieszenie to ja też jestem mocno spóóniony.. Oni wszyscy już prawie mają capa! :( Let fools do good, and fair men call for grace; Aaron will have his soul black like his face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 poczynilem juz pewne przygotowania 2 skrzynki red bulla juz sie chlodza zona dostala na pismie zakaz zblizania sie do mnie przez tydzien a ja trenuje non stop klikanie ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 I kiedy neki warcasz ? Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 dzis jade po goscia o 15 30 u mnie bedziemy pewnie kolo 16 z godzinke zabawy z plyta z godzinke na instalke visty i jesli wszystko bezie ok powinienem byc kolo 20 online :) spinam sie tylko ze dopóki bedzie gosc od kompa wszystko bedzie chulalo a jak pojedzie to sie posypie ehhh to gorsze uczucie niz przed dentysta ;) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
buloff Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 dolicz jeszcze godzinkę na wbijanie się na serwer niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 20, 2008 Author Report Share Posted September 20, 2008 ok opisze w skrocie moj wczorajszy dzien, do poludnia zbieralem zapasy na tydzien ostrej jazdy nawet nad nocnikiem myslalem coby zaoszczedzic czasu :) o godz 18 bylem juz w domku razem ze specem od kompa zamontowal nowa plyte postawilismy viste 6h pozniej czyli o 24 00 udalo nam sie znalesc ustawienia biosu ktore pozwalaly na w miare stabilna prace komputera bylem juz przeszczesliwy nawet zainstalowalem ts,a :) ale na koniec postanowilismy zrobic mu jeszcze jeden test odpalilismy 3dmarka i tu nagle zaczely pojawiac sie dziwne plamy na ekranie po czym komp sie powiesil i wylaczyl :( mimo iz siedzielismy do 3 rano nie udalo nam sie go odpalic skonczylo sie na tym ze zawiozlem kompa do goscia do domu i tam od wczoraj przy nim siedzi starajac sie dojsc co jest z nim nie tak dzwonilem do niego 20 min temu ale niestety dalej nie wie :( mnie tu krew juz zalewa panowie mam po prostu juz wszystkiego dosc jade na antydepresantach gosc trwierdzi ze komp bedzie gotowy w ciagu kilku najblizszych dni ehh sam juz nie wiem co robic Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts