eagleeyes Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Karta graficznó Felerny model, juz zreszta raz wymieniales. I zmien serwisanta :) Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadu Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Halo Neki!? Gdzie ty kurna się podziewasz?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 odtanczylem właśnie taniec zwycięstwa komp gotowy do odbioru o 21:00 jeśli wszystko pujdzie ok dziś ok 23 jestem online :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruppec Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 trzymam kciuki Neki GO GO GO Guild Wars 2 też nuda :( SWTOR Rift Everquest 2 - Swashbuckler Vanguard - Blood Mage Age of Conan - Priest of Mitra Warhammer Online - Disciple of Khaine Anarchy Online, Guild Wars, Counter Strike Diablo III - Kruppec#2971 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 (edited) Neki is back :) Ps niestety jednak nie do konca przy instalacji WARka komp sie wiesza + niebieskie ekrany itd ehhh jutro postaram sie wymienic plyte i ddr3 na plyte z ddr2 moze mi sie uda alez mam kapote hehehe Edited September 24, 2008 by homer Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 Neki, juz wiem. Wyciagnij 2 kosci pamieci i zostaw tylko 4gb. Jezeli nadal beda bledy, podmieniaj kosci ale tak by byly tylko 2 w slotach. Przypomnialo mi sie o co biega. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 25, 2008 Author Report Share Posted September 25, 2008 najnowsze info z frontu pt. neki vs reszta swiata :) dzis mam 2 wiadomosci lepsza i ta gorsza ta lepsza jest taka iz udalo mi sie wymienic moja plyte +ddr3 na plyte tej samej klasy+ddr2 :) gosc od kompa kladzie swoja glowe pod toporem ze z ddr2 nie bedzie zadnych problemow ta gorsza wiadomosc jest taka ze dopiero jutro pujdzie zamowienie a co za tym idzie sprzet bedzie dopiero na poniedzialek :( pozostaje mi wierzyc ze od tego czasu skoncza sie moje problemy ze sprzetem na najblizsze kilka lat Ps dzis ide pic ale od jutra bede wchodzil na ts wieczorami bo juz sie za wami panowie bardzo stensknilem + trzeba sie wpraowadzic sie w klimat Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 (edited) na drugi raz spraw se zapasowy komputer , jak cie sie jeden zepsuje zawsze bedzie drugi :) Edited September 27, 2008 by Madox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 27, 2008 Author Report Share Posted September 27, 2008 myslalem nad tym Madek :) a tak z czystej ciekawosci panowie jakie macie plytki glówne + jaki ram ddr2 i jak oceniacie jego dzialanie czy chodzi bez problemowo ? czy moze trzeba bylo sporo w biosie dlubac ? Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Chipset X38 i 2 x 2gb OCZ heatpipe 1066mhz. Bez zajakniecia chodzi wsio na overclockingu u mnie. W biosie nic dłubac nie trzeba, chipset jest już troche czasu na rynku i zupdatowany, nie ma w nim bugów. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burasuka Posted September 29, 2008 Report Share Posted September 29, 2008 Asus P5Q PRO + 2x 2GB GEIL i wszystko ładnie śmiga. Przed tym miałem gigabyte EP35-DS3R i działy się cuda, komp raz wstawał raz nie. Nie było reguły. Na szczęście ludzie ze sklepu, gdzie kupowałem sprzęt byli wyrozumiali i bez problemu wymienili mi płytę. __________________________ putting the 'F' back in freedom neocron - ao - coh - cov - aa - ddo - pe - eq2 - gw - hgl - rfo - vo - swg - ps - tr - mxo - fom - fe - ga - eve - vg - lotro - aoc - war - aion - star trek - perpetum - gw2 - wot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Neki może obrazek Ci pomoże przetrwać te trudne chwile ;) ? Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 ciiii o 19 jade po kompa :) podejscie 17 te Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Zasilacz mi sie spalił, także do jutra jestem offline ;( Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscra Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) Pierwsza mysl - Neki podmienil sie z toba komputerem :D Edited October 6, 2008 by Iscra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 powiem tylko - mega loool! A nie chcieliscie sluchac Pawki jak mówił,ze bedziecie płakać przy takich maszynach - u Eagla to tylko piórka w tyłku brakowało w tym kompie - 1000W i sie przegrzał po prostu :) Chomik zdechł w srodku :) Chinczyk nie wyrobił - za duzo po prostu koksowałeś :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Pablo- ale co dziwne, jak grałem to dzialal, jak wrocilem do domu to już nie odpalił ;). Nowy zapas mocy juz w piecyku siedzi :P Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Oj bo komp powinien być właczony 24/h - urzadzenia elektryczne najbardziej psują sie przy włączeniu i wyłączeniu - widzieliscie kiedys zeby sie serwer spalił? u mnie w robocie jest włączony od lutego tamtego roku - no tyle ze za prad w pracy sie nie płaci :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Właśnie piję wódeczkę i wymyśliłem sobie iż jest to odpowiednie miejsce ( i pora również), by powiedzieć ... wasze zdrówko waszmościowie! Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 I twoje Groffim , a ja dzisaj racze sie browarkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Groffek gdzie ty sie podziewasz? Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 A tu i tam... :) W domku mam mały remoncik - malowanko itp, więc za bardzo czasu nie ma na zabawę. Od jutra, mam nadzieję, juz mi się wszystko ustabilizuje i będę mógł się zająć młotkiem :) Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychol Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 A wodkę leją w tej knajpie ?? i czy są miejsca dla palacych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 24, 2008 Author Report Share Posted December 24, 2008 Wesolych swiat panowie Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 wesolych swiat i fajnych prezentow po choinke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts