Painik Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Hou Hou Hou! Wesolych i szczesliwych swiat! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Wszystkim w szczególności Pawce, życze zdrowia. Wszystkiego najlepszego! Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 najlepszego noobzory XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 a to i ja dolacze sie do tego flame :) Dziekuje Ci Igielku za pomoc w tych trudnych chwilach! Obylo sie bez mordowania lekarzy w szpitalu. Tak mnie ten rok zalatwil na koniec- zona chora, ja chory, gra sie skonczyla, no i co wam moge wszystkim zyczyc? Zycze wam aby nowy rok przynoisl ciekawe tytuly - w tym roku byly 3 do zaliczenia - AoC, WO i dodatek do WoW, lepszego i tanszego sprzetu i zdrowka byscei mogli przed tymi kompami kochane "no-lajfy" siedziec... no i 51,73 zł miesiecznie na opłacenie abonamentu... OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 Ja też się dołączam do życzeA„ WSZYSTKIEGO DOBREGO STARZY A»ONACI WYJADACZEEEEEEEEEE I ci beż żon też,,,Uhh ten rok przyniósł wiele zmian przede wszystkim ciesze sie że poznałem naszą złotą gildieee pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magius Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Wszystkim życze wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia a Nowego Roku jeszcz nie...przyjdzie na to czas hyhy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shineczk Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 podlaczam sie do zyczen ! a tak na serio to zyczenia byly skladane w innym temacie nie ma sensu tego rozmnazcac na inne watki bo i po co ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 26, 2008 Author Report Share Posted December 26, 2008 (edited) tak tylko ten temat powstal juz po tym jak skladalismy sobie zyczenia tu hehe ;) Ps tak czy siak zyczen nigdy nie za wiele :) Edited December 26, 2008 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
shineczk Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 to spoko - tak czy siak wesolego po swietach nekuS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Groffim Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Nooo, Panie i Panowie - kto pierwszy kupi i przetestuje? http://technologie.gazeta.pl/technologie/1...y_wreszcie.html Never free, never me.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shineczk Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 ja bym kupil ale mnie nie stac ;P ale wydaje sie ciekawym produktem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Właśnie sie złapałem na laicyómie swoim - zacząłem szukać screenów jak to z tych okularków wyglada... taaaa - no coz - moze to to powietrze w pracy zle dziala na moje zwoje :) 100$ to nie jest majatek jak na zabawke, ktora moglaby zmienic zupelnie patrzenie na swiat w grze - weómy na przyklad grę SNIPER ELITE - robisz headshoota i masz taki najazd jak mu sie glowa rozplazguje - boziu - jakie to by musialo byc piekne... OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 robisz headshoota i masz taki najazd jak mu sie glowa rozplazguje - boziu - jakie to by musialo byc piekne... Przepiekne pabluś ... zwłaszcza jakby to była twoja głowa... orgazm :) Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 fajna zabawka szkoda tylko ze wymaga 200 hercowego monitora do zabawy Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 dzis do zassania dosetpne sa juz the sims 3 nareszcie bede mial spokój z zona na jakis czas ;) http://media.hatak.pl/wpis/7468/%22The+Sim...2009)+-RELOADED Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Taaa- zaraz Ci powie ze strasznie uboga jest ta gra, ze nie ma dodatkow i jednak ona chce 2 ze wszystkimi dodatkami. A na tej stronce to w co trzeba kliknac by torrenta zaslac? OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 18, 2009 Author Report Share Posted May 18, 2009 tam nie ma torrentow tylko info co w danym dniu wyszlo ale wejdz na piratebay.org tam na pewno będzie torrent Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Neki - zyjesz jeszcze ? Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 7, 2009 Author Report Share Posted June 7, 2009 i to jeszcze jak ;) gram z frankiem i chlopakami w piratow siedze codziennie na ts WB eaglu juz sie nie moge doczekac opowiesci z waszej wyprawy :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 EAGLU EAGLU ciesze sie ze jestes mam nadzieje że wypoczełeś bo Aion zbliża sie wielkimi krokami już jest beta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Jestem i czekam z niecierpliwością. Fajnie, że premiera na zime - jest to idealny czas na hardcore granie ;) Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 (edited) znalazlem fajna gierke cos dla fanow warhammera i futbolu :) na dniach premiera Blood Bowl http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,66...yc_powinno.html Edited June 18, 2009 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Neki - jako ze nie mam swojego kącika a chyba sie lubimy to zagoszczę tutaj. Zadam tylko pytanie - Gramy? http://www.sciagnij.pl/programy/p/America&..._Installer/8690 Nie ma moze samolotow ale jest ladna grafika, duzo luda i for free. Ja bylbym za, a na pewno dzis po powrocie d odomu zaczynam sciagac. OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 no ja bym chetnie pogral ale puki co nie da sie zalogowac i co misje zwis ze juz nie wspomne o nie zapisywaniu treningow, masa ludzi placze u nich na forum o te zeczy wiec mam nadzieje ze szybko wyjdzie jakas poprawka i bede mógł pograc :) Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunkawakan Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ja mogę zagrać w AA jak najbardziej. W tej grze moja specyfikacja to głównie close combat, a dobrze znane i dopracowane mapy: - Pipeline - Insurgent Camp - The Dusk - Mc Kenna - The Bridge Mam pytanie, czy oprócz mnie ktoś grał w AA kiedyś, powiedzmy od wersji 2.5? Mam nadzieję, że przekonacie się do tego tytułu, bo warto. Jak znam tą grę to bugi zostaną bardzo szybko wyeliminowane. waiting for the next oneWAR | Aion | WoW | EVE | RIFT | AoC | SWTOR | TERA | TESO KILL YOUR GOD KILL YOUR TV! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts