Neki Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 (edited) ciekawy zwiastun nowego filmu "legion" http://www.aintitcool.com/node/42036 Ps nawiedzony mocherek wymiata ;) Edited August 14, 2009 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted August 18, 2009 Author Report Share Posted August 18, 2009 (edited) ciekawa sprawa Kosmiczna winda http://technowinki.onet.pl/1,350,2027520,1,wiadomosc.html Edited August 18, 2009 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Fajny modzik do CoD`a - Kiedy Call of Duty spotka Star Wars Mi sie osobiscie podoba :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTteo Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 ciekawy zwiastun nowego filmu "legion"http://www.aintitcool.com/node/42036 Ps nawiedzony mocherek wymiata ;) To może być fajny film. Nic głebokiego, ale... xD Btw przypomina mi się mój ulubiony serial Supernatural :D Va'esse deireódh eap eigean..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sznyta Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 (edited) wiecie ze simpsony smialy sie z Polski? :> ciekawe jaki stereotyp uzyli jako przedstawiciela naszego kraju hehe: dodam ze to sezon 10 odcinek 20 Edited October 28, 2009 by Sznyta Ludzie tak bardzo lubią oszukiwać się wzajemnie, że wymyślili rząd, by robił to za nich. (Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 3, 2009 Author Report Share Posted November 3, 2009 (edited) to juz bylo ale warto zobaczyć jeszcze raz prototypowy robot bojowy armi usa http://tech.wp.pl/title,Wojskowy-robot-do-...,wiadomosc.html polecam filmik Edited November 3, 2009 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suporex Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Brzeczy jak mucha i fajnie tanczy na lodzie ;) You're pro or you're a noob. That's Life. Youtube Channel: TrueRockNRolla Link to comment Share on other sites More sharing options...
driad Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 Witam serdecznie muszę się przyznać iż po obejrzeniu waszych filmików z AION łezka się w oku zakręciła,przypomniały się mi dawne czasy. Zaczynałem zabawę z RL jeszcze w EQ 2 i ten czas wspominam z rozrzewnieniem. Twardy zawsze opanowany Franek wręcz przeciwnie :) że pozwolę sobie zacytować znane wszem <leczyć ku...wa leczyć>,Maciek zawsze pomocą służący nawet takiemu nobowi jak ja,Nekron, eagleeyes, Pablocki,Dziadu i wielu wielu innych naprawdę do wymienienia jest sporo osób z którymi świetnie się bawiłem i czasu za zmarnowany w żadnym wypadku nie mogę uważać,no może poza farmą ale i wtedy czasem się jakiegoś chinola upolowało to i nie żal.ops sie rozpisałem hehe a wracając do tematu. czytając forum i oglądając filmy zrobione przez was naprawdę ciesze się że i ja kiedyś należałem do RL pozdrawiam serdecznie wszystkich. smoczypazur, smoczy, driad Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 W morde jeża smoczy, nie należałeś a należysz kruca :). Pewno zgubiłeś hasło do swojego konta smoczydriad ? Daj znać a zmienie Ci hasło. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
driad Posted May 4, 2010 Report Share Posted May 4, 2010 kude dawno nie byłem na forum bo czasu mało heh życie,dysk mi padł na amen wiele danych się posypało hasła i tp. oczywiście do odzyskania ale tak dawno byłem na forum ze loginu nawet nie pamiętałem :xD zbyt wiele na głowie i żeby nie było starym ale jeszcze nie łysieje :P.pozdro i niech moc będzie z wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoczydriad Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) dzięki śliczne eagleeyes chyba czas na lecytyne bo skleroza straszna :P Edited May 5, 2010 by smoczydriad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Smoczek!! Patrz - a ja własnie EQ z Bodziem reaktywowalismy na dyskach :) Rozumiem ze robisz come back do nas i powoli wrócisz do nalogu :) Fajno - strasznie sie ciesze - i wejdz wieczorem na TS`a 3 - wreszcei Twoj prawdziwy glos usłyszymy :) OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 (edited) czesc smoczy kope lat fajnie ze starzy znajomi wracaja do nałogu na razie gildia gra w aiona i warka spora czesc pogrywa w nieśmiertelna civ4 na horyzoncie za to szykuje sie kilka fajnych tytułów niestety większość w przyszłym roku Edited May 5, 2010 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painik Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Witka Smoczy :) Rzeczywiście dawno Cię tu nie było, powinieneś raczej napisać gdzie się podziewałeś i w jakie gry grałeś :) Szkoda że żadnego nowego mmo nie ma ale jest chociaż civka, sc2 i BF więc w coś z kumplami popykać można :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoczydriad Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 pogrywałem w wow-a ale 6 miesięcy ostatnie to nuda była nie gra, od lutego nic zastanawiam się w co by pograć by zrelaksować się i oderwać od pracy pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Smoku eq2 eq2 jak wejdziesz to Twardy chyba nam odleci z radosci-) I hate World of Warcraft I hate World of Warcraft . . Did i mention i hate World of Warcraft?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawka Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Tak Smoczku - zaloguj sie do EQ, bo level sie sam nie nabije! OBECNIE! ______________________ Skąd się znamy? (miedzy innymi) AION -> Pawka, Izunia -> Royal Legion -> Lider Akademii EverQuest 2 -> Pawka -> Royal Legion Warhammer Online -> Izunia , Pawka, Gordonia -> Royal Legion -> Lider Akademii Vanguard -> Pawka, Izunia, Gordonia -> Royal Legion -> true Lider Warcraft -> Gordoniusz -> Imbalance -> Member Na TS`ie -> Pawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoczydriad Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 (edited) No no toście mi ćwieka zabili panowie :P w tym tygodniu niestety jest to nie realne raczej, praca trening że o epiku nie wspomnę wciąż krąży nad włościami i muszę ułaskawiać od czasu do czasu poświęcając czas, żart oczywiście ale wiadomo jak to jest z kobietami :P postaram się w następnym tygodniu zawitać oczywiście płytek brak ale to nie problem pozdro i niech moc będzie z wami Edited May 6, 2010 by smoczydriad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 sklep z bronią i amorami z gier i filmów jedna z moich ulubionych www :) http://www.swordsdirect.com/movie_sword_menu.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTteo Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 (edited) łaaa strój z Assasin's Creed! Jak pojawi się strój z Prince of Persia to nawet się nie zastanawiam tylko kupuje! No i też rzucę podobną stronkę, którą parę lat temu znalazłem: http://www.weaponmasters.com/ Edited May 26, 2010 by MaTteo Va'esse deireódh eap eigean..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 Nie wiem jak wy ale mnie strasznie denerwują internetowe reklamy z włączonym dzwiekiem ,często mam otwarte wiele zakładek na raz i ciężko jest znaleóć ta która wyje na cały dom. Na szczęście to już koniec reklam z auto dówiękiem no może nie całkiem bo reklamy pozostaną ale dziek będzie wyłączony z opcja włączenia reczanie juz od 1 września http://technologie.gazeta.pl/internet/1,10..._reklamami.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 genialny silnik fizyczny http://gadzetomania.pl/2010/07/21/lagoa-za...silnik-fizyczny Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 Mafia 2 podkręcanie a dokładniej to co zrobić zeby gierka (demo) działało płynnie z włączona fizyka mnie pomogło z 20 fps z fiz na max skoczyło mi do 45 fps polecam bardzo proste do zrobienia http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-de...sx-performance/ Ps ja zainstalowałem nowy PhysX nie wiem czy to cos dało ale wyłączenie symulacji ciuszków dla wszystkich npc poza mną (vito) poskutkowało znacznym wzrostem fps Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 (edited) myślisz ze masz ciężką prace... VidA©o YouTube Edited September 21, 2010 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Co się dzieje z nekronem bo dawno go tu nie widziałem ? Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts