Talek Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 w tanki tak namiętnie ciśnie, że pewnie nie ma nawet czasu na forum wejść :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painik Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Zajęty jak widać... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 A na TSie bywa ? Niepodobne to do neka, że tak cicho na forum siedzi Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Co się dzieje z nekronem bo dawno go tu nie widziałem ? jak bys wchodzil na Tsa to bys wiedzial co sie dzieje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painik Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Jasne, że siedzi, codziennie w tanki gramy. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 jestem jestem sorrki ostatnio w realu dużo sie dzieje ale wieczorkiem zawsze staram sie byc na ts Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 ciekawa lektura polecam "Wojna o jedno drzewo" http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/wojna-o-je...-wiadomosc.html Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 (edited) nowy zwiastun świetnie zapowiadającego sie serialu The Borgias VidA©o YouTube Edited January 10, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 (edited) Nadal bardzo mało osób wie że rodzina Borgia istniała naprawdę, a okres gdy byli u szczytu należał do najczarniejszych w dziejach papiestwa. Już widzę te protesty jak by któraś nasza telewizja próbowała ten serial wyświetlić :P Edited January 11, 2011 by Geralt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonika Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 nowy zwiastun świetnie zapowiadającego sie serialu The Borgias A ja tak sobie patrzę, patrzę i czekam, aż się pojawi Ezio Auditore ;) Ech, chyba pora odstawić ACB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 29 min pokazu wiedzmina2 z komentarzem devsow VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaTteo Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Wygląda na to, że dostaniemy bardzo zacną grę :D Va'esse deireódh eap eigean..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Dwa pierwsze odcinki The Borgias już ktoś wrzucił do iiTV http://iitv.info/borgias/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 (edited) The Hobbit - Start of Production Zdjęcia ruszyły materiał filmowy z planu VidA©o YouTube Edited April 14, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted April 22, 2011 Author Report Share Posted April 22, 2011 wybaczcie ze jeden pod drugim ale warto :) próbka polskiej wersji językowej wiedómina 2 polecam http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,9476...owosc.html?bo=1 Ps kundel bury kundel bury... :) buheheheh Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 ta , picie w pojedynke jest jak sranie w towarzystwie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 No wlasnie madek. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 (edited) kolejny filmik z polskiej wersji wiedómina 2 tym razem misja w burdelu :) VidA©o YouTube Edited April 26, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madox Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 burdel to co tygrysy lubia najbardziej , co nie igiel :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) No ba ;) Ale słyszałem, że w pierwszej części p.... robił to z kozą wielokrotnie :) Edited April 27, 2011 by nekron Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 (edited) p.... w Wawce jest specjalista od kóz przecież :) Edited April 27, 2011 by nekron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 (edited) jeśli ktoś jest fanem South Park to mam cos ciekawego na tej www bez rejestracji opłat itp. możemy sobie oglądnąć wszystkie odcinki tego serialu w pełni lagenie raz na ok. godzinkę musimy tylko oglądnąć 15 sek. reklamówkę http://www.southparkstudios.com/full-episodes/ Edited June 14, 2011 by nekron Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 Nekuś, a nie ma gdzieś z polskim lektorem ? Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted June 19, 2011 Author Report Share Posted June 19, 2011 niestety nie tzn szukałem i szukałem i znalazłem tylko z napisami ale w gorszej jakości i nie wszystkie odcinki a szkoda bo polski lektor z comedy central / mtv jest imo świetny Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neki Posted July 9, 2011 Author Report Share Posted July 9, 2011 na planie hobbita cz.2 VidA©o YouTube Fronty na których walcze: Civ6,Overwatch,Hearthstone ------------------------------------Fronty na których będę walczył: Następna Wielka Gra :) ------------------------------------Fronty na których walczyłem: Nekron in Teso Nekron in GW2 Nekron in WoW Nekron in SWTOR Nekron in POTBS Nekron in Darkfall Nekron in WAR Nekron in EQ2 Nekron in Rift Nekron in Aion Nekron in EVE Nekron in LOTRO Nekron in VG Nekron in AOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts