eagleeyes Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 Witam serdecznie zacne grono po wielu latach nieobecności. Zaiście dochodzimy powoli do wieku emerytalnego ? Być może, na starość, uda nam się pyknąć jeszcze w jakies mmo razem. Tak przypadkiem znalazłem cos, od czego zaczynalismy, tworzone przez tych samych pracowników i w naszych klimatach. Tak bez hype, na luzie warto poobserwowac co bedzie sie z tym dzialo. https://www.pantheonmmo.com/ Pozdrawiam serdecznie całe stare i nowe RL 1 Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fluks Posted February 3, 2021 Report Share Posted February 3, 2021 Witaj z powrotem, "wiek emerytalny"/"na starość" znam Babuszkę która ma 80+lat, jeździ na rowerze i czuje się młodo. ? Więc nie przesadzaj i wracaj do grania! Myślę że do 60 jeszcze Ci daleko co tak na prawdę i tak nie ma znaczenia. Gra wygląda trochę Everquest'owo i jak to doszlifują może być dobre.. wątpię jednak by wyszło w tym roku patrząc na obecny stan gry. New World zapowiada się ciekawie ale też trzeba poczekać na efekt końcowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagleeyes Posted February 4, 2021 Author Report Share Posted February 4, 2021 No siema Flux ? Nie ma obecnie nic co by mnie z załozeń zainteresowało. Chyba tylko cos pokroju eq2/vanguarda - czym niby ma byc ten Pantheon. Choc jak wiecej czytam o projekcie, to bardziej mysle, ze bedziej fail. Development trwa juz 7 lat, zmarla tez w wieku 51 lat kluczowa osoba dla produkcji - przez wielu hejtowany- Brad McQ ( ten od Eq i Vanguarda). Poczytalem tez o New World, podoba mi sie crafting. Jednak z tego co czytam, to raczej bedzie to szybka akcja. Po max X miesiacach nie bedzie co robic. Ja to bym gdzies juz tak na przynajmniej rok, dwa posiedzial. Do tego jednak potrzebne jest w cholere rozbudowane mmorpg- z calym contentem- craftingiem, houseingiem, harvestingiem, raidingiem z odrobiną PvP no i oczywiscie jakąś dramą :). Nie wiem czy sie doczekam. Active : __________________________________________ RETIRED\ Eagleeyes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rycerz Posted February 7, 2021 Report Share Posted February 7, 2021 Sekcja RL w New World się rozkręca w przygotowaniach więcej jak coś to wbijaj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanBlade Bastian Posted February 25, 2021 Report Share Posted February 25, 2021 Witaj! New World to jak na razie najciekawsza propozycja. Wiadomo, z czasem się to rozkręci i chyba do tego czasu każdy przyzwyczajony jest, że każda świeżo wydana produkcja oferuje znacznie mniej, niż było to kiedyś. Klimat fajny, grafika wciągająca no i harvest ciekawy - skrzeczące powalające drzewa no po prostu kozak. Zapraszamy więc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts