Rycerz Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Rekrutacja otwarta selektywna Sekcja Throne and Liberty Serwer: TBA Serdecznie zapraszamy do naszej nowej sekcji w grze Throne and Liberty. Jesteśmy 20-letnią gildią multimmo, znaną z takich tytułów jak: Everquest 2, Vanguard, LOTRO, Age of Conan, Warhammer, Darkfall, Aion, WOW, Rift, SWTOR, Guild Wars 2, TERA, Elder Scrolls Online, Wildstar, Archeage, Black Desert i Conqueror's Blade. Oferujemy forum, komunikatory Discord i Teamspeak 3, świetną atmosferę i zorganizowaną grę pod wspólnym sztandarem w gronie dojrzałych i sprawdzonych graczy. Nasze cele: Naszym podstawowym celem jest budowa zgranej i silnej sekcji, grającej wspólnie w sympatycznej atmosferze. Z racji specyfiki tytułu chcemy budować uniwersalną sekcję o profilu PvX, dlatego od wszystkich gildiowiczów będziemy wymagać zaangażowania zarówno w elementy pve jak i pvp. Planujemy zbudować sekcję na poziomie 150-200 aktywnych graczy, osiągnąć poziom zgrania pozwalający na zdobycie i utrzymanie własnego terenu, oraz sprawnego działania naszej gildii. Chcielibyśmy przy tym zachować umiar i pamiętać po co gramy w gry. Najważniejsze to dobrze się bawić i pamiętać, że „porażka jest nawozem sukcesu”. Wymagania: 1. Do gildii przyjmowane są osoby pełnoletnie. 2. Przejście procesu rekrutacji (wpis na Discord/forum i rozmowa na Discord). 3. Zalecana jest duża aktywność na Discordzie (w przypadku eventów jest to obowiązkowe). Dodatkowe zasady (obowiązują w sekcji T&L) 1. Rekrutacja poprzez rozmowę obejmuje wszystkich bez wyjątku, niezależnie od rangi. 2. Nie jesteśmy demokracją i sekcja T&L nie jest tu wyjątkiem. 3. Discord RL nie służy do reklamowania obcych stron i komunikatorów. 4. Poszukujemy osób potrafiących działać w grupie, samotne wilki i egoiści nie sprawdzą się w naszym systemie. Coś o kadrze zarządzającej sekcją Lider sekcji: Rycerz Zastępca lidera sekcji: Szejm Oficerowie: Antras, Czuru, Selan, Vanblade, Readher, Mertis, Iniemamocny Posty rekrutacyjne wpisujemy według następującego schematu: Nick w grze: Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: Klasa postaci: Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Coś o sobie (opcjonalnie):
Rycerz Posted January 27, 2024 Author Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Rycerz (jeżeli będzie wolny) Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: w tej chwili + 20, z czego 2-3 wieczory wolne. Klasa postaci: Tank Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): GW2, SWTOR, Terra, AoC, Wildstar, BDO, WOW, CB. Coś o sobie (opcjonalnie): To znowu ja zapraszam do gry w kolejne first mmo.
Endymion Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Iniemamocny/Iniemamocna Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ok 25 Klasa postaci: Range DPS Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): wszystkie wieksze mmo zaczynajac od Lineage 2 przez warhammera gw2 po lost arka Coś o sobie (opcjonalnie): Ilez mozna 🙂 Od wieeeeeeeeelu lat nic sie nie zmienilo, dalej zapalony mangozjeb ^^
Mertis Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Mertis Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20-40 (w zależności od sytuacji w robocie) Klasa postaci: DPS/Heal (zobaczymy co mi bardziej podpasuje i co będzie potrzebne) Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): WOW, Lost Ark Coś o sobie (opcjonalnie): Wesoły bimbrownik :D
iTrax Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Aytrax Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20+ Klasa postaci: czarownik Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): wszystko co wychodzilo
Fluks Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Fluks Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-100 Klasa postaci: coś przydatnego Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): zaczynałem przygodę z MMO od Ultimy Online, teraz prawie 13 lat w RL 🙂 Coś o sobie (opcjonalnie): lubię dobre Gry i dużo w nie Grać ^_^
Subat Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Subat Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 40-80 Klasa postaci: czarownik Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): bdo, l2, wow itp.
Selan Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 (edited) Nick w grze: Selan Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: +20 (zależy kiedy będzie faktyczna premiera) Klasa postaci: zobaczymy Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): CB, WOW, Lost Ark, New World Edited January 27, 2024 by Selan
Timat Posted January 27, 2024 Report Posted January 27, 2024 Nick w grze: Timat Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20+(zależne od czynników domowych 🙂 ) Klasa postaci: do obadania Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): WoW ,SWOTR, BDO i cos tam jeszcze Coś o sobie (opcjonalnie): normalny polski niewolnik 🙂
Antras Posted January 28, 2024 Report Posted January 28, 2024 (edited) Nick w grze: Antras/Arkanista (co będzie wolne) Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 40-80h Klasa postaci: You are wizard Harry.. (czarownik) ew. Healer Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): GW2, SWTOR, BDO, WOW, Lineage 2, New World, ESO Coś o sobie : Uwaga castuje! / jaki kraj taki healer. Edited January 28, 2024 by Antras
Artorias Posted January 28, 2024 Report Posted January 28, 2024 Nick w grze: Artorias Ilość czasu poświęconego tygodniowo na grę: 10-20h Klasa postaci : Jeszcze nie wiem Doświadczenie w grach MMO: Wow,Eso,Aion,Black Desert
Lillit Posted January 29, 2024 Report Posted January 29, 2024 Nick w grze: Stanis lub coś podobnego Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20 Klasa postaci: tank lub healer Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): L2, WoW, Aion, WAR, Guild Wars 1 i 2, SWTOR, Rift (przez jakiś czas grałem z RL 🙂 , EOC, Tera, Arch Age (krótko), i inne. Nadal w WoWie. Coś o sobie (opcjonalnie): Najbardziej mi leży tankowanie, uczę się healować i nie umiem kręcić cyferek jako dps.
Talib Posted January 29, 2024 Report Posted January 29, 2024 Nick w grze: Talib (Problematyczny nick czesto zajety ale jakos sie dogadamy :)) Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: docelowo 20+ , musze pogodzic z WoWem i CoDem Klasa postaci: Jakis caster prawdopodnie Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): WOW Coś o sobie (opcjonalnie): ehh zwykły gość a w co gra? MTG,CoD,WoW,Diablo,DOTA 2 :)
Flov Posted February 3, 2024 Report Posted February 3, 2024 (edited) Nick w grze: krystian / Flov Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 45 - 60h Klasa postaci: Assasin xbow/dagger Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Przygoda rozpoczęła się od Aiona piękny czas przesiedziałem tam dobre 2 lata. Od tamtego momentu przeskakiwałem po MMO RPG (ESO, Lost Ark, New World itd.) szukają zastępstwa dla Aiona, aż natrafiłem na Throne póki co gra wypada dla mnie doskonale. Coś o sobie (opcjonalnie): Mam dużo czasu 😐 Edited February 8, 2024 by Flov
Axikor Posted May 21, 2024 Report Posted May 21, 2024 Nick w grze: Axikor Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-15 Klasa postaci: Crossbow / staff Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): SWTOR, TERA, Wildstar, Elder Scrolls Online, Eve Online, Lost Ark, Diablo IV, Coś o sobie (opcjonalnie): najlepszy dps w galaktyce
Yet1 Posted July 3, 2024 Report Posted July 3, 2024 Nick w grze: Yeti/Yajin zależy co wolne Ilość czasu poświęconego tygodniowo na grę: 20-30 Klasa postaci : Jeszcze nie wiem, pewnie healer Doświadczenie w grach MMO: WoW, GW2, Star Wars, Aion, Lost Ark, BDO, Rift i wiecej. Gram lub grałem: MU Online, Everquest II, Star Wars: The Old Republic, World of Warcraft, Warhammer Online, Rift, ArchAge, Guild Wars, Guild Wars 2, The Division, Aion, Lineage, Neverweinter Online, Tera i inne ;)
Buglas Posted July 10, 2024 Report Posted July 10, 2024 (edited) Nick w grze: Buglas/HadrHune Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ~30h Klasa postaci: jeszcze nie wiem, ale raczej jakiś support Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Lost Ark, Diablo IV, Albion Coś o sobie (opcjonalnie): Padawan i beneficjent @Szejm 😂 Edited July 26, 2024 by Buglas
Szejm Posted July 15, 2024 Report Posted July 15, 2024 Nick w grze: Szejm Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30h+ Klasa postaci: Tank/jeszcze myślę Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Terra, BDO, WOW, Albion, Tibia, Lost Ark. Coś o sobie (opcjonalnie): zapraszam do wspólnej zabawy 😄
Adwik Posted July 15, 2024 Report Posted July 15, 2024 (edited) Nick w grze : Adwik Czas jaki będę poświęcał tygodniowo : około 30h + plus duża aktywność na klanowych eventach Klasa postaci: sns+greatsword lub bow+dagger (zobaczymy jeszcze 🙂 ) Doświadczenie w MMO: grałem w większośc znanych MMOrpg, jednak najdłużej w największą moją miłość czyli Lineage 2 na polskim serwerze "Allseron", przez kilka lat topowy Gladiator na serwerze, grałem w Lineage 2 nieprzerwanie w latach 2004-2012. Byłem tam też jakiś czas liderem topowego w Pvp klanu. Po upadku serwera od 2013 okazjonalnie grałem w różne mmorpg (New world, guild wars , eso, the Rift, wow, Aion) jednak żadna nie dorównała twórczości Ncsoft , gdzie klimat stworzony przez graczy na serwerze pozwolił wczuwac się w grę, dlatego znów po latach liczę na koreańskie studio i ich Throne and Liberty, w który przez krótki czas testowałem juz na koreańskim serwerze. Coś o sobie: 35 letni miłośnik muzyki metalowej, piłki nożnej i rpg Edited July 17, 2024 by Adwik
Fenarid Posted July 16, 2024 Report Posted July 16, 2024 Nick w grze: Fenarid Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ~ 20-30h Klasa postaci: DPS (najprawdopodobniej GS + DG) Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Age of Conan, SWTOR, Guild Wars 2, Wildstar, Elder Scrolls Online, Eve Online, Lost Ark Coś o sobie (opcjonalnie): Stary dziad (45lat) który dużą część swego życia spędził na graniu w różnego typu gry.
Readher Posted July 16, 2024 Report Posted July 16, 2024 Nick w grze: Readher Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30h+ Klasa postaci: Tank Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Lineage 2, Conqueror's Blade
Blef Posted July 16, 2024 Report Posted July 16, 2024 Nick: Blef/ Okropny/ Denat ilość +25 h Klasa : Tank SnS+wand z RL od dawna / Aion / GW2
Ametia Posted July 17, 2024 Report Posted July 17, 2024 Nick w grze: Ametia (jesli bedzie wolny), opcjonalnie: Maskota Ilosc czasu poswieconego tygodniowo: okolo 20 godzin +-5 Klasa postaci: zawsze gralam healerem wiec i tu bede probowac Doswiadczenie w grach MMO: Aion, od poczatku do konca Archeage, obecnie Tarisland
Kamiru Posted July 17, 2024 Report Posted July 17, 2024 Nick w grze: Kamiru Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: teraz to bardzo różnie przez pracę i rodzinę, ale 15-20 (+-5) Klasa postaci: DPS/Healer Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Lost Ark z RL :) Coś o sobie (opcjonalnie): Ponad 2 lata z RL. Gry MMO od 2004/5 roku...
kaiem Posted July 17, 2024 Report Posted July 17, 2024 Nick w grze: Kaiem Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10 Klasa postaci: DD Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): TESO, WOW, LINEAGE 2, GUILDWARS,NEW WORLD
Recommended Posts