Jump to content
News Ticker
Witamy w gildii Royal Legion!

Throne and Liberty

Rekrutacja

World of Warcraft: The War Within

Recommended Posts

Posted

Nick w grze: KiLLenek

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę:  dużo :)

Klasa postaci: tank

Doświadczenie w grach MMO (w przypadkugildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): bardzo duże (gram od ponad 15 lat),wszystkie duże tytuły ograne, aktualnie gram tylko w wowa i czekam na grę która to zmieni 

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nick w grze: Kyrtan

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30h+

Klasa postaci: Range DPS

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): około 15 lat w L2 od C1

Posted

Nick w grze: Kiroshki

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 14h

Klasa postaci: Healer

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): BDO/ New World

Posted

Nick w grze: MrPrime MASTERBAITER

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-80

Klasa postaci: coś z mieczem 

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): KalOnline L2 BDO (Klanówki typu RUST 10k+)

Coś o sobie (opcjonalnie): degenerat jak dobrze sie bawie to gram  48h+

Posted

Nick w grze: Aizuz (jak będzie wolne)

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ci        ciężko stwierdzić ale sporo (dziennie po kilkanaście h) no chyba że będę w pracy to wieczory

Klasa postaci: Tytan

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): L2 (początkowo na dragonie, graweland i oficjal gdzie serw praktycznie padł) i dla rozrywki WOT

Coś o sobie (opcjonalnie): emeryt - sporo czasu (nie taki stary emeryt). Jak odpalę potrafię w dobrym towarzystwie.... Wspomniałem że cierpie na bezsenność - to chyba zaleta w grach.  

Posted (edited)

Nick w grze: Rajgar 

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: minimum w okolicach 10 godzin tygodniowo, ale będę celował w więcej (na ile żona i życie pozwolą)

Klasa postaci: tank (gs+shs, może później shs+w, ale to pewnie znerfią)

Edit: po becie stwierdziłem, że zacznę od dps crossbow/dagger

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Warhammer Online, Aion, WoT, WoWs, Conqueror's Blade, GW2

Coś o sobie (opcjonalnie): Stary człowiek i może. 🙂 Zdecydowanie wolę PVP od PVE, ale rozumiem, że bez pve nie zrobię sobie odpowiedniego sprzętu. lajf is brutal.

Edited by RAJGAR
Posted

Nick w grze: Aszka

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: +/- 10 zależy od pracy

Klasa postaci: Healer

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): niewielkie

Coś o sobie (opcjonalnie): streamerka

Posted

Nick w grze: Greatover

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-20

Klasa postaci: Jeszcze nie wiem

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): , WOW, LINEAGE 2, GUILDWARS, ALBION i wiele innych

Posted

Nick w grze: DiabloPL 

Ilosc czasu poswieconego tygodniowo: okolo 20 godzin +-5

Klasa postaci: mag i łucznik

Doswiadczenie w grach MMO: MU online od 15 lat, Aion , Lineage 2

Posted

Nick w grze: Zaaku

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: Ciężko sprecyzować ale około 6h dziennie

Klasa postaci: Tank

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): CB, LostArk

Posted

Nick w grze: Jozu

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ~10

Klasa postaci: Sorc + Heal

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Kiedys Cabal Online, Conqueror's Blade z RL

Posted (edited)

Nick w grze: Kinaro

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20+(zależne od czynników domowych 🙂 ) 

Klasa postaci: do obadania jeszcze nie wiem (może heal jak mi ktoś pomoże ogarnąć nigdy nie grałem healerami)

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Shaiya Online, Black Desert, Rappelz, Albion Online, i wiele wiele innych 🙂 

Coś o sobie (opcjonalnie): zwykły człowiek szukający fajnej ekipy do wspólnej zabawy 🙂 

Edited by Kinaro
Posted

Nick w grze: Neel/Neelu/Neels/Neelther

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20-30h+

Klasa postaci: DPS

Doświadczenie w grach MMO: AION, WOW, Lost Ark

Coś o sobie: 31lvl, gry mmo to spora czesc mojego zycia. Aiona pewnie moglbym policzyc w dziesiatkach tysiecy godzin "przegranych". Doświadczenie w podobnej gildii na stanowisku oficera, więc mniej więcej wiem co z czym sie je ;). Na codzień tatuażysta/piercer.

Posted

Nick w grze : Naranda

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: min 10 h

Klasa postaci: DPS

Doświadczenie w grach MMO: EQ2 , Aion, NW, GoT , Rift , RoM ... itp itd 

Posted

Nick w grze: Klekot

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 20h min.

Klasa postaci: beta DPS, wrzesień mby healer

Doświadczenie w grach MMO:

L2 (8lat), Aion, Tera, lol, WOT, cod.

Posted

Nick w grze: overpow

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: Bardzo dużo czasu 8h dziennie

Klasa postaci: beta dagger i sns

Doświadczenie w grach MMO:
blade and soul , Tera, lol, lost ark

Posted

Nick w grze : DorianGej

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę : min. 15H

Klasa postaci : Healer

Doświadczenie w grach MMO : Aion , Terra , Lost Ark , Blade and Soul , Lineage 2 , Rift , WOW , LoL , GW2 , 

Posted

Nick w grze: Kokeyn

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 30h

Klasa postaci: dps/healer

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): GW2, WoW tbc-mop

Coś o sobie (opcjonalnie): Sporo godzin spędzonych przy wow, grind, endgame. Ekipa się rozpadła, zajawka spadła. Od dawna czekam na jakieś dobre mmo i mam nadzieję, że TaL to będzie to. Z chęcią powrócę do starych czasów raidowania/pvp (dziewczyna już nie może się doczekać :D).

Posted

Nick w grze : Cien

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę : min. 16

Klasa postaci : Paladyn

Doświadczenie w grach MMO : Terra , Lost Ark , Lineage 2 ,

Posted (edited)

Nick w grze: DareckiDarek

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: ok 20h

Klasa postaci: dps/Heal

Doświadczenie w grach MMO: Aion, New World, Tera, Conan Exiles, Star Trek Online, Elite Dangerous, EVE Online

Edited by DareckiDarek
Posted

Nick w grze:

Kenii

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę:

5h - 12h

Klasa postaci:

greatsword/dagger

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali):

New world / Lost Ark / Albion online

Posted

Nick w grze:Nuk3r

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę:nie ode mnie to zależy ale w okolicach 20h+

Klasa postaci:DPS

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali):Metin 2 (2lata), Aion (2lata), Cabal, BDO, NW - ogólnie spore 

Coś o sobie (opcjonalnie): Tak jak nick, robie rozpierdziel na PvX 😄 

Posted

Nick w grze: KyoGai (lub podobnie)

Ilość czasu poświęcanego tygodniowo na grę: 10-30h (zależy na ile życie pozwoli i żona)

Klasa postaci: Crossbow/Dagger (się zobaczy) ogólnie zobaczymy na premierze.

Doświadczenie w grach MMO (w przypadku gildiowiczów informacja w jakiej sekcji grali): Royal Quest (2lata) BDO (1rok) Tera,TESO,Elsword Last Epoch,Lost Ark,Neverwinter,Vindictus, I inne rożne ale nie za długo.

Coś o sobie (opcjonalnie): Żonaty , dzieciaty chłop co se pograć lubi w gry w dobrym towarzystwie. Granie bez spiny , Ogólnie mega tryhard.